Suspect Animal Suspect Animal Thermocool Cyklomania.cz

Suspect Animal Suspect Animal Thermocool

Funkční prádlo Thermocool Dry

první vrstva
pánská řada S – XXL, dámská řada XS – XXL, dětská řada 100 - 150
190g/m2
95% polyester Thermocool DryTM / 5% Lycra

Všichni máme zkušenost s rozdílnými pocity přistřídání pocitu tepla a chladu během sportovních aktivit, kdy se mění intenzita zátěže zároveň s povětrnostními vlivy během dne a všichni známe negativní
stránku tohoto jevu, který může zásadně ovlivnit náš sportovní výkon. AdvansaThermocool DryTM
je vlákno, ve kterém jsou spojené dvě naprosto odlišné vlastnosti a je navržené k optimalizaci přirozené tělesné termoregulační schopnosti: zajišťuje zchlazení odpařením nebo vyrovnání teploty dle potřeby nositele. Advansa Thermocool DryTM je kombinací vlákna ThermoliteTM s dutým jádrem spolu s vláknem CoolmaxTM s drážkovaným povrchem a poskytuje mimořádné výhody nad rámec toho, co lze očekávat pouze od jednoho druhu vlákna v přízi.

Jak Thermocool DryTM pracuje?

CoolmaxTM - vysoká aktivita – zchlazení uživatele
Vlhkost se odpařuje rychleji než u ostatních materiálů díky jedinečnému tvaru vlákna - vlákno s drážkovým povrchem významně transportuje vlhkost od těla uživatele. Snižuje pocitovou teplotu těla.
ThermoliteTM - nízká aktivita – vyrovnání teploty
Duté jádro ve vlákně svými vlastnostmi termoregulace chrání uživatele před výkyvy teplot – díky tomu také předejde zchlazení a nadměrné teplo ještě rozptýlí do vzduchu. Zvyšuje pocitovou teplotu těla.

expand_less