Přívěsné dětské vozíky za kolo Cyklomania.cz

Přívěsné dětské vozíky za kolo

Chcete si vyrazi na kolo i s vaším potomkem, který ještě nezvládá jízdu na kole? Jedním z řešení jsou dětské přípojné vozíky za kolo.

Dětské vozíky připojené za kolo

Dětské vozíky se stávají poslední dobou velmi populární, a proto jsme je i my zařadili do své nabídky. Když si člověk vybírá kolo, přehazovačku nebo jakoukoliv věc, jde mu především o funkčnost, design, či cenu. Jak si ale vybrat dětský vozík? Pomůžeme Vám se v této džungli zorientovat.

Bezpečí především
Zvláště v dnešní době platí dvojnásob, že na prvním místě je bezpečí. Obzvlášť v kategorii dětských vozíků, kdy se jedná o bezpečí Vašeho dítěte. Sousta dnešních firem předkládá svým zákazníkům certifikáty kvality, bezpečnosti a hodnocení z některých zkoušek. Bohužel mnoho dnešních firem zapomíná na prevenci, která by měla zabránit případné nehodě. Vozíky z našeho sortimentu vynikají jasnými barvami a reflexními páskami, které je činí velmi dobře viditelnými. Vozíky Burley mají samozřejmě také všechny potřebné certifikáty, jako je TÜV nebo americké zkušebny ASTM. Vozíky splňují už i teprve připravované normy EU.
Naše nabízené vozíky samozřejmě splňují i zákonné normy ČR, jako je například maximální šířka cyklistického vozíku 80cm a nebo odrazky vpředu, vzadu a ve výpletu.
Ve vozících důrazně doporučujeme používání dětských helem a pro menší děti speciálních sedaček.

Zdraví a pohodlí
Pohodlí za jízdy výrazně souvisí s bezpečností a následným zdravím mladého cestovatele. Proto ve většině našich vozíků najdete pohodlná polstrovaná sedadla, tlumící nárazy a speciálně upravená tak, aby na nich dítě mohlo sedět pohodlně i s nasazenou helmou. Samozřejmostí jsou také pětibodové bezpečnostní pásy. Ke komfortu jízdy přispívají například velká kola, ztmavená okýnka, větrání a nebo odpružení některých typů vozíků.

Funkčnost a životnost
Doteď jsme se věnovali spíše aspektům, které budou působit na dítě. Námi nabízené vozíky ale mají také co nabídnout rodičům. Všichni víme, že dítka jsou hravá a občas zlobivá a že je třeba jim věnovat veškerou pozornost. Právě proto je nutné, aby byla obsluha vozíku jednoduchá a hlavně rychlá. Všechny naše vozíky vynikají skladností, lehkostí a jednoduchostí při manipulaci. Složit nebo rozložit vozík dokáže opravdu každý. Výhodou je také nízká hmotnost a minimální rozměry po složení, které umožňují velmi jednoduchou manipulaci. Když už jsme u hmotnosti ? je určitě příjemnější táhnout za sebou dvanáctikilový vozík, než dvacetikilový.
Důležitým aspektem je také životnost. Velká řada dnešních levných vozíků je vybavena plastovými díly, které dostávají používáním pořádně zabrat. Vozíky v naší nabídce sázejí na osvědčené materiály, jako jsou hliníkové části, které možná nevypadají tak krásně, ale přežijí i drsnější zacházení a jsou spolehlivé.
Všechny výhody našich vozíků neobjevíte hned při nákupu, ale postupným používáním Vám dokážou, že jste si vybrali dobře.

expand_less