Magnetický držák mobilu na kolo Cyklomania.cz

Magnetický držák mobilu na kolo

Představujeme novinku magnetický držák mobilu na kolo od značky Shapeheart. Parádní vychytávka, která tady na trhu chyběla. Telefon zasuneš do pouzdra, ve kterém se dá krásně používat, a na řídítka nebo představec připevníš magnet. Přiložíš a jedeš. Magnet má sílu až 8 kg a udrží telefon na místě i při brutálním sjezdu.

Samotný magnetický držák se upíná na řidítka nebo představec pomocí silikonového pásku nebo 2 gumiček, které jsou součástí balení. Telefon lze v pouzdru snadno ovládat, dotykový displej funguje přes krycí fólii, která je z prémiového materiálu a na displej se nelepí.

V nabídce máme tři velikosti (M pro telefony vysoké do 15,5 cm, XL pro telefony vysoké do 16,8 cm, XL+ pro telefony vysoké do 17,2 cm).

Francouzký downhilový šampion byl požádán aby agresivní jízdou telefon z držáku shodil. Nepovedlo se mu to. Nemusíte se bát ani toho, že by silný magnet poškodil jakkoliv váš telefon. Pouzdro má na zadní straně odstínění, které zabrání vlivu na součástky nebo displej vašeho telefonu. 

expand_less